SPOTLIGHT Interview - Andy Phillips - Roofglaze

SPOTLIGHT Interview – Andy Phillips

SPOTLIGHT is our new Internal Newsletter where we will share information about Roofglaze’s latest news, New starters, Innovative products and Outstanding projects.

In each issue of SPOTLIGHT we will be interviewing a member of staff to give a little lighthearted insight into their lives and how they feel about working at Roofglaze, for our first issue we have chosen Andy Philips, take a look at what he had to say:

Question 1 – What is your full name?

Answer 1 – Andy Phillips

Question 2 – What is your job title?

Answer 2 – Flatglass Technical Assistant

Question 3 – What do you particularly like about working at Roofglaze?

Answer 3 – The people, that’s what makes is enjoyable

Question 4 – What did you have for Breakfast this morning?

Answer 4 – Cereal – Granola

Question 5 – What do you like to do in your spare time Andy?

Answer 5 – I like going to the pub and watching Football, I like playing Football as well

Question 6 – If you were on a desert island and all your basic needs like food and water were covered, what 3 things would you bring with you?

Answer 6 – Laptop, Laptop charger and solar powered battery pack

Question 7 – What was the last gift that you gave someone?

Answer 7 – I bought a meal for a friend – kind of a gift, i guess

Question 8 – How lucky are you and why?

Answer 8 – In terms of winning bets and lottery not very lucky at all

Question 9 – If you could compare yourself with any animal what would it be and why?

Answer 9 – Ummm…A Goat! They’re quite fun

Question 10 – If you could give one piece of advice to someone starting their career at Roofglaze, what would it be?

Answer 10 – Be yourself, get to know people and don’t be afraid to ask questions

Many thanks Andy for being our first SPOTLIGHT interviewee!